big-dewil
2004.08.24
|
|
0 0
309
|
> 30 mondat, amit egy meztelen férfi soha nem akar hallani egy nőtől: > > 1.Szívtam már vastagabb joint-ot is. > > 2. Ohhh, de kis aranyos. > > 3. Mi lenne ha ölelkeznénk csak? > > 4. Tudod, már meg tudják műteni. > > 5. Táncoltasd! > > 6. Festhetek rá mosolygós arcocskát? > > 7. Hu-ha, milyen nagy a lábad! > > 8. Jól van. Majd dolgozunk rajta. > > 9. Sípol, ha megrázom? > > 10. Jaj ne! Hirtelen megfájdult a fejem! > > 11. (Csak mosolyog és mutogat) > > 12. Őszinte lehetek hozzád? > > 13. Milyen aranyos! Hoztál füstölőt? > > 14. Ez megmagyarázza a kocsidat. > > 15. Talán ha öntöznénk, megnőne egy kicsit. > > 16. Miért büntet az Isten engem? > > 17. Ez legalább nem fog sokáig tartani. > > 18. Ilyet még soha nem láttam ezelőtt. > > 19. De azért még működik, ugye? > > 20. Alig látszik használtnak. > > 21. Talán természetes fényben jobban néz ki. > > 22. Mi lenne ha rögtön a cigarettával kezdenénk?? > > 23. Fázol? > > 24. Csak ha leitatsz! > > 25. Ez optikai csalódás? > > 26. Az micsoda? > > 27. Azért sok más értékes tulajdonságod van. > > 28. Pumpa is van hozzá? > > 29. Szóval ezért bírálod más emberek személyiségét. > > 30. Azt hiszem, én leszek az első. |
|