"hanem azzal,hogy mintha nehezen tudnád elfogadni,ha más másképp gondolja"
Megtisztelve ereznem magam, ha erre a nezetedre az utolso kb 20 hsz-bol peldat is hoznal. Semmifele gondolatoddal nem vitatkoztam, tenyeket soroltam fel (a te altalad hozott peldat is), szembeallitva azzal amit magam tapasztaltam. Nem a gondolataidat/vilagnezetedet, hanem tenyeket. Apropo, beszeltel errol a problemarol a tanarnovel? Ha igen, volt reakcio? Ha volt, micsoda? (Mit tervez tenni ezugyben, hogy a jovoben ne alakulhasson ki onbiraskodasra alkalmat ado szituacio, elvegre is meg kell tanulniuk ezt is a gyerekeknek, a szomszednak sem verem be az orrat, mert hajnali 3-kor hallgat ordito zenet.) Most mi van az agresszorral? A te gyerekedet nem bantja, ez orvendetes, es a tobbieket? Ahogy irtad, nem a fiad volt az egyetlen aldozat. Szabadon garazdalkodik tovabbra is? Vagy a fiad tekintelye megvedi a tobbit is?
Szegeny topiknyito szerintem orul, hogy valami mas is tortenik a topikjaban, es nem csak az o abszolut teves nezeteinek a foldbe dongolese. :) Aztan ha tevedek, majd kimoderaltat, bar nem tunik moderalosnak, meg sertodosnek sem.
(miert vedekezel allandoan? en nem tamadlak... a bolcsek kove mint olyan nem letezik, csak hogy felhagyhass a keresesevel :) )