Érdekes,neked hogy tetszett?Szerintem a G11-et nagyon lehúzta.Meg azt mondja,50-es a tárja,ami tudtommal 45 lett,másik,meg az öngyulladást tudtommal megoldották.
A folyékony hajtóanyagu fegyver kvázi visszalépés arra az időre,amikor nem volt egybeszerelt lőszer.Az meg,hogy szabályozható szerintem nem sokat izgatja a harc hevében a katonát,akinek a feladatát kell teljesíteni és szeretne életben maradni.Az biztos nem akar vacakolni a teljesítmény szabályozásával,meg azzal,mennyi van még a folyadékból.Talán egy nagy támogató fegyvernél lehet értelme de szerintem egy egyéni fegyver maradjon egyszerű,primitív és brutálissan hatékony.Minnél kevesebb találat legyen elég arra,hogy a célpont kikapcsolódjon az akcióból.
Az egy lövésre kilőtt tőbb nyillövedék meg kizárja a döntésből a katonát,egy nyíl vagy több.Én inkább egy olyan fegyvert fognék,amelyik tűznemváltójának van két állása:
-0 biztosított
-1+2 az elsütőbillengyű rövid úton egyet lő,hosszabb úton még kettőt.3 lövést adjon le kb. 0.3 sec. körül,
-vagy a hüvelykujj lenyomja a tűznemváltót,akkor kapásból 3-at lö,de ha nem nyomja,akkor visszacsúszik az 1+2 állásba,de akkor ide jó ergonómia is kell.
A támogató változata legyen képes sorozatot lőni,de legyen benne lassító.Akkor 600 lövés per perc tűzgyorsaságra legyen képes.