Miután úgy érzem,valamilyen szinten megszóllíttatam,gondoltam benézek...Szóval ..
Néha azt hiszem,jobb,ha a szülő aktívan nem avatkozik bele a gyerekek konfliktusaiba,tehat az említett eseet megelőzte néhány beszélgetés a bizonyos agresszív osztálytárssal,az osztályfőnökkel.Eredmény 0.
Azt ugye senki nem kívánhatja,hogy tétlenül nézzem,amint a gyerek tízóraiját elveszik,ököllel ütik,illetve fociznak az iskolatáskájával.
Tudom,hogy ez bármekkora közösségben előfordulhatna,de azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy bölcsödei,játszótéri atrocitásból egy iskolaival szemben.Itt már nagyobbak a gyerekek és sajnos sok olyan hatás érte őket,amitől agresszívvá válnak .Okolhatjuk a sok akciófilmet,TV-t,sokmindent.De ha tetszik,ha nem a mi gyerekeinknek is alkalmazkodniuk kell bizonyos helyzetekhez.Egy 5 évest én sem valószínű,hogy visszaütésre bíztattam volna,de a fiam 11 éves és nem biztos,hogy az önbecsülésének azzal tettem volna jót,ha én várom meg a másik gyereket a suli előtt.
Megjegyzem megpróbáltam,de egyik fülén be a másikon ki,amit mondtam /de erről az én gyerekem nem tud/
Így ő intézte el,őrá néznek tisztelettel a többiek és nem anyucit rángatta maga előtt pajzsnak.
Mint ahogy 30 évesen sem fogja /remélem/