VChris Creative Commons License 2004.08.19 0 0 1645

roobi2:

Hát én valahol megértem, ha nem használja a keresőt. Az a baloldalt elérhető keresésnek nevezett valami egy okádék. Próbáltad már?

Próbáld ki!! Én most megpróbáltam rákeresni ebben a topicban arra, hogy Sony. Beírtam, majd a gyorskeresés innen opcióval azt mondja, hogy nincs találat. Ha a hozzászólások között keresel, akkor meg az Index összes létező topicjában keres. Ha meg a részletes keresést választod, ott nincs lehetőséged arra, hogy pl. keresés az aktuális topicban. Először meg kell keresned azt a topicot, aminek már tudod a címét!!! Ez egyenesen röhej. Ráadásul! Ha beírom, hogy digitális (ami szerepel a topic címében), akkor kiad kb. 30 találatot, aztán keresd meg, hogy mit keresel. Röhej!!! Ja, és ráadásul a topicunkat meg sem találtam közöttük! Ezt nevezi az Index keresőnek? Komolyan mondom, hogy az én programozói ismereteimmel komolyabb keresőt tudnék írni.

Vagy én vagyok nagyon béna, de próbáld ki!!! Mindenesetre a felhasználóbarát fogalom meg ez az új fórum igen távol áll egymástól. Igaz, a régi nem is tudott ilyet, hogy hozzászólások közötti keresés. Az új fórumnak van ilyen funkciója, csak a baj, hogy nem működik!!!

VChris

Előzmény: roobi2 (1644)