Redeef Creative Commons License 2004.08.19 0 0 723

www.ujpestfc.hu:

Kaposvár-Újpest (III.): Rajczi Péter és a régi barátok
2004. 08. 19. - 12:49

Tavaly nyáron éppen Kaposvárról igazolt a Megyeri útra Rajczi Péter. Az NB I/B egykori gólkirálya ma már az Újpest színeiben vágja a gólokat, s amint a csatár elmondta, szombaton is erre készül régi csapata és barátai ellen.

Rajczi Péter:
- Furcsa érzésekkel készülök a Kaposvár elleni mérkőzésre. Szeretem ezt a csapatot, ahol a mai napig is sok olyan barátom szerepel, akikkel együtt nőttem fel és lettem futballista. Természetesen újpestiként is figyelemmel kisérem a szereplésüket, ezért biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk ellenük, mert a játékosok egységes, jó csapatot alkotnak. Persze, nekünk más céljaink vannak, mint a Rákóczinak, ezért mindig és mindenhol a győzelem igényével lépünk pályára, hiszen Újpesten a bajnoki cím a célkitűzés! Az újjá épült stadionban még nem játszottam, a világítást is távozásom után szereleték fel Kaposvárott. A csapat kapusával különösen jó a kapcsolatom, vele beszélgettünk a szombati meccsről, amelyen rengeteg néző és remek hangulat lesz majd. Szeretnék góllal beköszönni volt csapatomnak, majd a megnyert mérkőzés után barátsággal elbeszélgetni a régi cimborákkal...