Sziasztok,
ma délelőtt voltam kint, mivel ma délután lett volna az átadás. Nem lett.
Nálunk a B39-ben sok apró dolog volt, és egy nagy. A sok apró alakul, a naggyal keddre derül ki, hogy mi lesz. Ez a Door-Top belső ajtóit érinti és szerintem bele kell törődnünk néhány dologba, ha költözni és gyomorfekély nélkül élni akarunk :o)
Én ma kicsit rámordultam egy félkegyelmű melósra (összegipszezte a konyhabútort, ami gondosan le volt takarva, de ő levette azt róla + az erkélyen a bádog párkányon fűrészelt, stb.), aki erre "megfenyegettett" (hogy legközelebb a parkettát csöpögteti le festékkel, stb.). Megnyugtattam, hogy nincs igaza és elkezdhetünk ezen izmozni, de az nem vezet sehova.
Amúgy a Harkon-nal (Szakal, Hori, Garamszegi) és a Door-Top-pal (Széplaki) semmi bajunk modorban és készségességben. Nem egyszer voltak kint testületileg meghallgatni a "hisztimet". Alakulnak is a dolgok, de hát nem volt náluk villám a családban. Higgyétek el, az is nagy dolog, hogy egyezkedni lehet velük, nemhogy meg is csinálják. Hallottam olyan drámákat máshonnan... Mindenre fel voltam készülve lelkileg.
Vannak emlékeim a Bordós Úrról is. Mindig olyan volt, mint akinek elvették a biciklijét, és mindíg úgy beszélt velünk, mintha mi vittük volna el :o)
Kukatároló tényleg jobb lenne máshol, de én sem tudom mit lehet itt tenni.