TomusMaximus
2004.08.19
|
|
0 0
24
|
Szevasztok. Mivel latom, hogy erdekel titeket ez a muszakis tema, leirom az en tapasztalatomat. Kb. fel evvel ezelott engem is felhivtak a West Corona Kft-tol, hogy kisorsoltak es menjek el a bemutatora (Astoria szallo), ahol egy nyaralasi modszert mutatnak be (RCI) es ezert cserebe nyaralast ill. muszaki cikket kapok. Gondoltam, hogy nem egy plazma tv-t fognak adni, de kivancsisagbol megis folmentem Pestre. Vegighallgattam az eloadast, de nem vasaroltam semmit, gondoltam, hogy ezert nem is kapok majd semmit. Mikor tavozni keszultunk, hozzank lepett egy manager es felenk nyujtott par boritekot, hogy huzzunk egyet. A boritekba volt egy papir, amire az volt rairva, hogy ajandekom egy karora, de nem azonnal kapom meg, hanem a ceg irodajaban kell atvenni 2-3 het mulva. Gondoltam magamban nesze semmi fogd meg jol, ebbol se lesz semmi, csak etetes, hogy most ne balhezzak. Bementem par het mulva az irodajukba, mivel ugyis volt dolgom Pesten, es kertem az orat. Az egyik holgy fogta a papirt es kirakott elem kb. 10 kulonbozo orat (nem Rolex, de azert nem is Noname, hanem Q&Q), amikbol en valasztottam egyet. Mivel jopofiskodtam az egyik csajjal, elarulta, hogy valoban vannak muszaki cikkek mint pl. hajszarito, radiosmagno, stb. de valoban nem a legnagyobb markak, mivel ok megis csak utazasokkal foglalkoznak es leginkabb azokat ajandekozzak. Raadasul felajanlotta, hogy elmehetnenk negyen egy hetre Tenerife szigetre es csak a repulojegyet kell fizetni, az apartman ingyen van. Ezt az ajanlatot meg mindig nem hasznaltam fel, de meg mindig van ra fel evem, hogy leutazzam (allitolag az ev elejen szoktak melle adni ingyen felpanziot is es a repjegy ara is olcsobb). Na errol majd csak kesobb tudok beszamolni. Esetleg az ottletrol van vkinek tapasztalata?
|
|