CsHuszi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 272

Szép jó napot mindenkinek!

Marókám,nem igazán tudom kijavítani,mivel itt a betűtipus nem Fixedsys-ben(azaz minden karakternek ugyan akkora helye van,mit a txt-en),itt a pont,vessző,szőköz,stb-nek csak fele(vagy kisebb) akkora helye van.

Na mifolyik itten meg?

Elmegyek kétnapra ithonról,azt teljesen átformálódik a topic?Hm?

Lementünk balcsira egy napra és keményen 600Ft-omba volt a vonatjegy oda-vissza I.osztályra (90%-os mivel félárva vok).Ennyi volt az össz kiadásom is,mivel Ágiék rokonaihoz mentünk.Siófokon van nekik egy kis "lakásuk"(kb oan 20nm lehet), így a kaja is meg volt olda(föztek ránk)!(: Csak az volt a szörnyű,hogy 3:30kor keltünk,mert 4:20kor indult a vonat,de így már 8:30ra ott is voltunk.Frankón sikerült megint leégnem!(:Visszafelé azé jobb volt,mert nem kellett átszálni így kb este 10re értünk haza.Ennyit megért!(:

Fene ebbe a csomag küldő szolgálatba.Rendeltem neten pár könyvet vasárnap,azt még mindig nem hozták ki,pedig azt írták,hogy 3munkanap(ez már a 4edik).Pedig a finyképészéssel és a photoshoppal kapcsolatos könyveket(Photoshop5 biblia) rendeltem.Tehát nem két forintos könyvek,de azé majd csak ide érnek a jövöhét elején.Csak az benne a pláne,hogy ugyan azt meg tudtam olna venni az egyik sz.gépes boltban itt helyben(csak későn láttam meg),max annyi haszon lesz rajta,hogy így a házhoz szállítási díjjal együtt is olcsóbban szerzem meg,mint ha ott veszem meg(könyvekre 10%kedvezmény,mivel még diák vok).

Ja,vettem a fényképezőhoz egy kis 3lábú álványkát(20-25cm-es lehet),de makró fényképezéshez illetve asztalról csoprtkép fényképezésére tökéletes!(:

Na ien szép pirosak lettünk!(:

Nem kritizálni a képet,mert még "nyers",nem nyultam hozzá csak a méretét vettem kisebbre.

Egyuttegyutt2
Előzmény: ma8r0k8a (255)