T.Cumo Creative Commons License 2004.08.19 0 0 264

Szia T. V. Csepi!

Szintén örülök, hogy látlak. Mondjuk kétségtelenül jobban örültem volna, ha az Enhydrának címzett, de elsősorban Anyatigernek szóló üzenetem figyelmesebben elolvasod és értelmezed. Ebben az üzenetben nem politikai hovatartozásról volt szó.

Ha végigolvastad volna a topicot a kezdetektől fogva, akkor biztos megértetted volna, hogy mit, miért és kinek írtam.

Most pedig rátérek az IMPI-ügyre. Jó tanítómestereim voltak a 808-on. Azok az emberek, akik a talikon egy asztalnál mulatnak veletek, utána meg a 808-on jópofiznak mindenkivel, magánügyeket teregetnek, hízelegnek jobbra-balra, ahogy az érdekük kívánja. Azok az emberek, akik kikérték és a mai napig kikérik maguknak, hogy úgymond én megszabom, figyelmeztetem, hogy kihez tanácsos szólni, azok most ugyanezt akarják velem csinálni? Mennyivel rosszabb egy olyan ember, akivel ugyan nem vallasz egy nézetet, de nem támad hátba, mint az olyan, akiről azt hiszed, hogy egy oldalon állsz vele és közben a 808-on végignyal válogatás nélkül mindenkit? (Konkrétan: T. Nyekkencs, T. Anyu, T.Kisvacak, T.Kocekomdrága, T.Lencsikémédes, T.Tündérke és stb. SIM-kártyák.) De erre rendkívül jó példa ez a topic is, mint ahogy tegnap írtam volt, akik az Elekemédest és a Kekecemédest a 808-on végignyalják, itt köpködnek rájuk.

Szabadság!

T.Cumo

szb. titkár

Előzmény: 5.Csepi (260)