Oké hogy Bp belső kerületeiben vannak gondok kutyakaka hajléktalan stb..-de ballagj le BAZ megyéba ott meg komplett Brazilfalvak vannak nyomortelepekkel.
Szóval ha inkább lehetne választani akkor maximálisan Bp.
Munkalehetöség fejletség minden itt van,ez megmutatkozik az ingatlanárakban is egy Csepeli 50nm panelért 10-11 milkót kérnek és kapnak is,ennyiból Miskolc mellet egy falúban megveszem a Fő utca legszebb házát és még pénzem is marad,és szerintem aki nem igy gondolja az nem Pesten lakik és aztszem nem is fog.
Szerintem megfizethetettlen hogy 7.30 kor kelek reggel és du 5 re otthon vagyok nuku autózás a vonatrol nem is beszélve,arröl meg emlitést sem kell tenni hogy Budapesten jóval jobbak a fizetések,nemvéletlenül ingázik a vidékiek 60-70%-a .
A cégünknél is sok ingázó van és nagyon ki van a f@szúk a hajnali keléssel,kérdem töllük miért nem jöttök fel ??Ők a koszos Pestre akkor keljél 4.00-kor(pedig az igazi ok hogy a családiházáért bp 50-60km re semmit sem kap Pesten-de ezt ciki bevallani.Ezért nemmarad más mint a fikázás,én meg reggel alszom tovább.:DDD