Törölt nick Creative Commons License 2004.08.18 0 0 86

A napi 2-3 ora netezest nem otthonrol, gyesrol (a gyerektol ellopva az idot), hanem a munkahelyemrol intezem, es igy meg penzt is kapok erte, ebbol tudom finanszirozni a gyerekem koltseges maganiskolajat. Amely iskola az Egyesult Kiralysag oktatasi rendszerenek resze es attol az evtol kotelezo, amelyik tanevben a gyerek az 5. eletevet betolti. Az en gyerekemnek szuksege van az iskolara, szereti es elvezi, a vilagert meg nem fosztanam tole, bar gondolkodtam az otthonoktatason, mert kezdetben elriasztott a meg nem ismert angol iskolarendszer, amely bizony egeszen mas mint a magyar, amelyet ismertem. De a gyerekre vonatkozo donteseimet a gyerek figyelembe vetelevel hozom meg es ha ugy latnam jonak, hogy jobb lenne szamara az otthonoktatas, nem haboznek lepeseket tenni eziranyban, meg lustasagomat is legyozve, mert bevallom, egyszerubb ot iskolaba vinni, mint naponta erdekes elfoglaltsagokat kitalalni.

Van meg kerdesed? Kivancsi vagy meg valamire a maganeletembol? (esetleg az adobevallasom fenymasolata, oltasi konyv, stb?)

(Es

Előzmény: Törölt nick (82)