air Creative Commons License 2004.08.18 0 0 529

Na végre legalább saját szememmel láttam a csapatot. (Már a majdnem két negyedért is hálásnak kell lenni az embernek. Nem normális ez a világ.)

Na szóval. Az ember mást se hall mint így szar meg úgy szar.. a "dream team".

"God damned fuck" látszik hogy hova el tudnak csúszni a dolgok azért ha mindenki szenzációt akar írni a lapjában.

Leszögezem:

- Nem a legjobb 12 ember jött el.

- Nincs centerük.

- hihetetlen szar a dobószázalékuk kintről. (és még lehetne sorolni)

DE

Még ez a csapat is simán húszpontokkal nyerné minden meccsét, ha a játékosok mondjuk a decemberi formájuknak megfelelően játszanának. És sokan írják, hogy a pénz így meg a pénz úgy. Bullshit. Simán egyszerűen mélyen a formájuk alatt játszanak, mert nem sikerült formába hozni őket. A csapatjáték időszakos hiánya, is erre vezethető vissza mert ilyenkor elkezdi valaki megmenteni a csapatot, és aztán elcseszi lyól. Tudják ők mi az hogy csapat, mi az, hogy egy célért, vagy éppen az USA dicsőségére játszani. Egyszerűen csak sokszor nem sikerül, mert kb 30%-os a formájuk.

Pár dolog Odom (3 poszt általában) simán prakkerolja az európai centereket, Marion is legalább négyest játszik. Labdaszerzések is rendben voltak, erőnlétben atlétikusan bárkit levernek. egyszerűen csak be kéne dobni a középtávoli, és távoli dobásokat.

Nem mondom, hogy a bírók bármelyik oldalra fújnának (inkább csak néha marhaságokat fújtak) Mondja meg valaki mi volt a fault akkor amikor Tim Duncan kipontozódott? Sima steal-eket fújtak be. És pont az hogy ilyenkor nem vitatkoznak nem nyomják ki a szemét a bírónak az jelenti azt, hogy - inkább összezavarodnak, és próbálják a számukra idegen felfogást is elfogadni, és aszerint játszani - csak valami tőlük idegen formán kívüli produkciót láthatunk.

Ez ilyen egyszerű. Azok akik itt verik őket, meg dobálják a pontokat, éles NBA küzdelemben, legfeljebb a vonal mellett szurkolnának.

Azt nem tudom sikerül-e valahogy nagyobb százalékban előhozni a képességeiket, de ha Brown csak 50% -osra felhozza őket már vihetik az aranyat.

Amúgy még Spanyolország, és Litvánia esélyes szerintem.

Láttam a Délutáni Olasz-Szerb meccset. (A Duna TV messze ver minden mást. Gellért Sándor szakkommentálása egészen jó volt.)

Ez a meccs színvonala is megerősítette azt amit az előbb leírtam. A tudásbeli különbség jelentős az USA javára. Azon, hogy ez miért nem jön elő az ő szakvezetésüknek kell elgondolkodni.

De elegem van már ebből a sok "fucking" DT anyázázásból.