Bosco Creative Commons License 2004.08.17 0 0 525
Hatalmas szenvedés után 77-71-re nyertek az amcsik.
Egyébként nem értem, miért értetlenkedünk mi itt annyira, ettől a csapattól nem nagyon lehet többet várni. A többi ország a legjobbjait küldte, ha az USA is el tudta volna küldeni Bryantéket, akkor megintcsak 20-as zakók lennének az ellenfeleknek szvsz. Ez egy nagyon éretlen együttes, marhára nem tanultak még meg egymással játszani. Többen egyénieskednek, én pl. az eredetileg kerettag Iversontól sem estem hanyatt. Borzalmasok a dobószázalékok. Duncan meg egyedül nem csinál nyarat, ráadásul ma ki is pontozódott pár perccel a vége előtt, hát vicces volt a center nélkül felálló USA. Szerintem többen tévedésbe esnek akkor, amikor a világ legerősebb bajnokságát adó USA válogatottjától hasonló csodákat várnak, legyen bármilyen is a keret. A világ 92 óta megtanult kosarazni, főleg azért, mert egyre jobban hozzá lehet férni a tengerentúli meccsekhez, mert azért lássuk be, a legfőbb tanítómesterek Jordan, Johnson, Bird, Barkley és társaik, valamint az utódaik voltak. Ez az USA team nem az NBA-t képviseli, hanem csupán 12 NBA-játékos, akik a távolmaradó nagyágyúk helyett vállalták a játékot. Sok köztük a fiatal, szerintem Marbury, Iverson, Jefferson pl. nem a csapatjáték mintaképei, így pedig még nehezebb csapattá formálni ezt a brigádot. Márpedig csapat nélkül pl. Duncan sem tudja azt hozni, amire képes. A többi válogatott évek óta együtt van, összeszokott banda, míg az amcsik pár hete készülnek, ráadásul 90 százalékuknak nulla tapasztalata van a válogatottban. Szóval szerintem egy kicsit túlzott volt ez a hírverés a nagy kudarcról, etc, egész egyszerűen egy szanaszét kosarazó CSOPORT kikapott egy összeszokott, szívvel-lélekkel játszó CSAPATtól. Ma pedig kis híján ugyanez. Érdekes, hogy megint hármasokkal verték meg őket majdnem a végén, hihetetlen, hogy mennyire el lehet kapni őket ezzel. De furcsa, hogy a kinti dobásoknál, ha éppen van vki a támadó közelében, arra sem veszik a fáradságot, hogy feltegyék a kezüket…csak bambán nézik, ahogy a támadó eldobja. Nagy gond még, hogy kinti dobó tényleg nincsen, a forwardok nem erre vannak, az irányítók nem dobnak jól (Iverson & Marbury), konkrét SG pedig gyakorlatilag nincs is. James elvileg alkatilag megfelel, villant is néha, de ez nem elég. Az meg furcsa, hogy Anthony alig játszik, pedig elkelne egy jó SF…Okafor szegény nem nagyon fog szóhoz jutni, ha ilyen szoros meccsek lesznek. Egyelőre nehezen elképzelhető az ar…. az érem… :-P