Törölt nick
2004.08.17
|
|
0 0
50
|
Bar en nem oktatom otthon a gyerekemet (igaz, komolyan fontolgattam) de abszolut nem izgat, hogy "jol kereso" palya varja-e, ez legyen majd az o gondja. En megadom neki a lehetosegeket, amiket en fontosnak tartok es amire kepes vagyok, aztan a tobbi rajta mulik. Nem mondhatod komolyan, hogy a kozpontositott nepiskolai oktatas garancia a "jol kereso palyara" ?! Az otthonoktatas meg miert ne adhatna komoly alapokat egy kozepiskola/egyetem elvegzesere? Az otthonoktatas nem jelenti automatikusan a vallasi tebolyt es azt sem, hogy a gyerek be lenne zarva a csaladba.
A vilaggamenes konkretan azt jelentette, hogy 2 nap alatt osszepakoltam es eljottem 1000 km-re az addigi elohelyemtol, otthagyva a ferjemet, a munkamat, a barataimat, a szomszedokat, mindent. Allast kellett keresnem, stbstb, eleg nagy valtas volt. Masfel eves gyerekkel megspekelve. De ha maradtam volna sem lett volna esemenytelen az elet, az exferjem 2 evvel kesobb 48 evesen meghalt, amire az amugy hosszu eletu csaladban nemigen szamitott senki. Ha maradtam volna is igencsak at kellett volna szerveznem az eletunket. Erre ertem, hogy nincsen garancia semmire. Olyan, hogy "atlag riziko", egyszeruen nem letezik. (legalabbis az en tapasztalatomban :) ) |
Előzmény: Törölt nick (49)
|
|