Sziasztok!!!
Csekély két órai keresés után végre MEGTALÁLTUK a fórumot és most itt vagyunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI= SÜNENIKŐ és ANCSA (AKKOR IS AZ ENIGMA A SZTÁR, CSAK ÜGYESEN TITKOLJA!!!)
(Eni)Itt szipogok Ancsa vállán mert még mindig nem hiszem el hogy kissününk lesz és én ezt csak most tudtam meg! Annyira szeretlek titeket Sünpapa. Mindegy mikor költöztök haza a sünök itt fognak várni és a reprodukciód a világ mázlistája hogy ilyen apukája lesz!
Nem csak a sünök, mindenki más is várni fog és én is (Ancsa) szívből örülök a gyarapodásnak!!! Biztos nagyon boldogok vagytok, kívánom, h így maradjon!!!! Az eddigiek szerint mi is találkozunk majd minden idők legfiatalabb táboritájával, alig várjuk!!
(Eni)Még annyi mindent mondanék annyi embernek de még nem szólhatok hozzá mert friss vagyok és a jelszavam is elég gáz de holnap már működöm.Most túl vagyunk egy maratoni fórumolvasáson és még egy ilyet nem vállalnék be. Nem tudom sorszámban hol tartunk de Én is MEGYEK 20-ÁN!
(Ancsa) Én viszont nem megyek 20-án, mert a Balcsin leszek, de lélekben Veletek tartok!
(Eni)JA! Ancsa Sündörgés videóját most néztem meg nemtom hanyadszorra és elfogott a honvágy ugyhogy bocs a regény méretű hozzászólásért.
Képeket, videókat, címlistákat egyebeket mi is kérünk, és küldünk is szívesen! Nekem (Ancsa) van több, mint 100 képem és 2 közérdekű videóm, akit érdekel, szóljon, másolok 1000-rel, ha kő!
Most csók, puszi mindenkinek, nagy ölelés helyből és NEKIFUTÁSBÓL, pusszancs!!!