Elolvashatod a "Lovászi összest" :-)
Tudom, csak marha macerás 200/2000 hozzászólás közül kibogarászni a te hozzászólásaidat. Azt hittem, van valami összefoglalás... (Mondjuk megrendeltem volna az amazon.com-on. :-)))
Még mindig nem fejtetted ki, hogy Te/Ti konkrétan hogyan gondoljátok az otoktatást.
Itt az ideje? Akkor tessék:
Úgy gondolom, hogy ha eljön az ideje (5-6 éves lesz a kicsi) és anyagilag úgy fogunk állni, akkor a feleségem (ének-zene--népzene szakos, szabadidőközpontos nevelő), otthon fogja tanítani a standard tantervek szerint legalább az alsó tagozat ideje alatt. Iskolában fog vizsgázni, pedagógusok fognak nekünk segíteni. A tapasztalatok alapján meglátjuk, hogy tudjuk-e folytatni a felső tagozaton is vagy nem. Vannak ismerőseink, akik már elkezdték ezt a folyamatot, vannak akik csak most fognak belevágni.
Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de nekem nem "nem jött össze", hanem beláttam, hogy mik a hátrányai. Ahogy nagyanyám mondaná: "Meecsoda különbség!"
Tényleg pontatlanul fogalmazok. Rám kell szólni, hátha tanulok majd belőle. Igyekszem, de a net negem hebehurgyaságra csábít.
207i