Sziasztok!
Ma voltunk kint a háznál. Az egész kertet (elöl-hátul) telehordták termőfölddel és el is egyengették. Sőt! Mindenhol teleszórták fűmaggal. A hátsó kertekben már el is kezdett kikelni. :) Ja, és folyamatosan locsolnak, mind a közös kertrészt, mind a magánkerteket!
Van egy kikövezett út a kerítéscsücsökig, ahol az őrök kutyája lakott, és amit most nagy darabon szintén ki van kövezve. Lehet, hogy mégiscsak megépítik a sütögetőt? :)
Megvannak mindenhol a kerítések, kivéve a ház két szélén levő kibuggyanásoknál. Mindenhol olyan a kerítés, mint a G épületnél a kerteket elválasztó, csak itt nem hagytak 20 centi rést alatta. Nemtom, mér fenyegetőzött U. úr azzal, hogy ronda lesz, szerintem elég normálisan néz ki. Legföljebb befuttatjuk valamivel.
Én is láttam nyomait a beköltözött szomszédoknak, egy már nádszövettel le is árnyékolta a kertjét.... :/
A javításoknak két apró dolgon kívül én sem láttam nyomát sem... Ellenben nagyon megörültem, hogy azóta morfondíroztak a zuhanytálcánk problémáján, ami egyes helyeken 1-2 centire is eláll a faltól, ezért még sziloval sem lehetne kinyomni a rést. Most kivésik a csempét mögötte és így pászítják be. Nekem nagyon szimpatikus, hogy nem széttárják a karjukat, hogy "kezicsókolom, ez már csak ilyen", hanem ötölnek rajta és megoldják!