jack pepsi Creative Commons License 2004.08.16 0 0 15
Sziasztok. Ti is szeretitek a régi zenét. Mert ha igen, akkor jó helyen járok, látom már ez lesz a kedvenc fúromom. Én tudjátok mit szeretek főleg a régi amerikai noise rockot és noise metált, tehát kb. a nyolcvanas évek végéről-kilencvenes évek elejéről pl. mondok alapzenekarokat pl. Scratch Acid, Jesus Lizard és a nagy kedvencem, az Unsane. Ismeritek az Unsane-t? Na az olyan durva zenét játszott, nem hiszed el, csináltak vagy 6 lemezt (mondjuk én ezekből csak a régebbieket szeretem, mert szerintem később eladták magukat, sell-outok lettek), és olyan kibaszott kemény mind, hogy hallgatod hallgatod és érzed, hogy már a füleden szinte folyik ki az agyad bazmeg, mert kibaszott megviselő hallgatni a lemezeiket, de épp ez a jó benne, érted, néha kell hogy így levigye a fejedet valami. Szóval ha nem ismeritek az unsane-t, hallgassátok meg, szerintem nagyon egyedi, és hallgassatok más noise rockot is, főleg a régebbi bandákat ajánlom, amiket már az elején is említettem, a későbbiek nem olyan jók már szerintem, bár kivételek akadnak, biztos ma is vannak jó noise rock zenekarok, de azért amit a nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek elején az amerikai noise rock zenekarok letettek az asztalra, az nem semmi, az alap teljesen, és főleg az Unsane csinált kurva jó dolgokat szóval azt hallgassátok meg szerintem bazd meg.