__mano
2004.08.15
|
|
0 0
50304
|
Cico, alairom, alkat kerdese, hogy mennyire valtoztatja meg az alakod a varandossag... En pl. eddig semmit nem sportoltam (na jo, a 26. hettol mostanaig), eleinte foleg azert, hogy a tej ne legyen kevesebb, aztan rajtottem, hogy tulkepp Hanga koti le leginkabb a szabadidomet, amikor pedig a paromra is bizhatnam (tipikusan este fel 7 utan), mar nekem sincs kedvem fizikai megmerettetesekhez, - foleg nem csupan az alakom kedveert. ;) Megis egesz rendesen helyrerazodtam, csak a bor lett tobb a pocakomon, de allva ez sem latszik. ;) De azt tovabbra is fenn tartom, hogy 8 kg ebben a stadiumban meg nem sok. En is tudok tobb olyan mamit, aki osszesen 7 kg-t szedett fel, es egeszseges kb. 3.5 kg-s babat szult, de olyat is, aki tobb tiz plusz kg-t dobott le magarol szules utan 3 honapon belul ! Ha Te tovabbra is tartod az "utemet", valoszinu, szules utan sem lesz problema megszabadulni a kiloktol. ;)))
A mocorgas pedig barmitol lehet, me'g a fordulas sem kizart. Hanga a 26. vagy a 28. heten fordult be, - es aztan ugy is maradt. ;) Ha pedig megsem a fordulashoz helyezkedik, akkor is van meg ra ugy masfel honapotok ! Jo szorakozast ! :)
m. |
Előzmény: Macskacicó (50303)
|
|