cibkat Creative Commons License 2004.08.15 0 0 2304

Azta gyerekek! Szeretem, mikor ilyen sokat kell olvasnom 1 nap kihagyás után.

Na akkor: ÜDV ZETOR! Nagyon örülök, hogy körünkben vagy.

Andráske! Látod, ezt szeretem, hogy 12 év után még mindíg rendszeresen meglepsz. Pl. ezzel a hajtűkanyarral. (Azt már csak apróbetűsen merem megjegyezni, hogy nem is igazán értettem..) De egyszerűen mindíg egyre szórakoztatóbbak a beírásaid. Codálatosz!

Gerda! Naná, hogy jár a fagyi névnapsünporontynak. A te irodalmi gondolataidat mikor láthatjuk már itt? Fogy a türelem...

Peti! Nagyon örülök, hogy más nőtől jön a gyerek. Hiszed vagy nem. Én egy ennyire rugalmas csaj vagyok, hogy még ez is belefér. He-he. És annyira, de annyira, de annyira büszke és boldog leszek, ha megszűnsz füstölögni!!!! Csak akkor ki használja majd gyötrelmek közt az ezüst hamusomat?! De akkor már igazán jó szülők lehetünk. Te sem füst, én sem füst és ezzel nem bomlasztunk, hanem mondhatjuk a többieknek, hogy látod, mi sem!

A Sündörgést én is gyakran előadom. És oly' sok mindent eszembe juttat...

Ági! Olvastam, hogy helyszínt keresnek az új Bakterházhoz. Hajrá! Befuthattok!

Képzeljétek! Kapom szombaton az SMS-t, hogy mikor érek már a Winben, hiszen ott vár két kis sünm. Mire én Baungartnert megszégyenítő módon, F:Ági testi épségét is kockáztatva száguldok a tetthely felé (hiszen hív a család) és mit látok?! Két IGAZI sünit. Nem ám fogpiszkálósat! Rendeset. Ott jöttek-mentek. Na ezt űbereljétek! Ilyen szórakozóhelyünk van nekünk!

Szülinaposok! Ide az ajándékkívánságokkal! Jöhet több is, majd válogatok. :)