_denes Creative Commons License 2004.08.14 0 0 146
Sziasztok! Én nem költözök a Horizont házba, már itt lakom Újpesten, kertes házban, közel a horizont házhoz, minden nap látom az építését. Nem hiszem, hogy rossz helyen környéken lenne, annak akinek muszáj pesten lakni, ennyi pénzért nincs jobb. Az nagy előny, hogy a metro ilyen közel van de itt Újpesten is van szinte minden féle bolt, nem csak hipermarket, hanem kis boltok meg piac is. A Tél utcának ezen az oldalán, emlékszem sok ideig nem volt semmi, csak a templom. Aztán néhány éve építették az autószalont, ez a Horizont-ház szomszédja, meg a Spar szupermarketet a templom mellé. A kettő között tavaly építettek három irodaházat (illetve még csak egy épült fel), és most ezt a házat. A templomon túl még nincs semmi, csak egy parkoló és egy teniszpálya, amit tavaly megszüntettek, mert valószínűleg ott is ház fog épülni. A tél utca másik oldalán végig a lakótelep van, ami ugye nem szép dolog, de nem fog egyhamar megváltozni. A Horizont ház mögött lerobbant földszintes házak vannak, sok szegény körülmények között élő nagy család él ott, ezenkívül iparterület és villamosremiz is ott van, lehet, hogy ezek egy részét is lebontják a jövőben. Szóval összességében nem rossz itt Újpesten, legalábbis én szeretem, mert itt születtem és ismerem az egészet, mint a tenyeremet. Szerintem gyereket is bátran lehet vállalhat, aki a horizont házba költözik, csak a környékbeli általános iskolák közül nem az Erzsébet utcait, hanem a Pozsonyi útit kell választani, esetleg a Gyöngyösi sétányit. Ha valaki esetleg még kíváncsi valamire, kérdezzen :) , én üdvözlök minden leendő újpestit!