Sacyka Creative Commons License 2004.08.14 0 0 252

Sziasztok!

Csütörtökön jártam U. úrnál, bár vele nem találkoztam. Végre átvehettük a garázs távirányítóját, csekély 72 nappal később, mint ahogy a szerződésünkben állt...

Ellenben jó hírem van!

A kislány, akitől megkaptam a távirányítót, a kezembe nyomott egy levelet, amit a napokban küldenek ki mindenkinek. Ebben az áll, hogy augusztus 9-ével megszületett a végleges használatbavételi engedély!!!!!!

Szóval átadás, fizetés, költözés, hawaii! :)

Nemtom, ti hogy vagytok vele, nálunk alig volt hiba. Most vagy szerencsénk volt, vagy pont azokat, amik máshol problémás munkák voltak, mással csináltattunk, vagy tudják, hogy faxnisak vagyunk, és dupla gondossággal dolgoztak. Mondjuk végeredményét tekintve mindegy. :)

Bár ami volt, az nem egyszerű. Pl. lefelejtették a hátsó kerti csapunkat. Ami nem semmi. Ez érdekel, hogy hogy fog megoldódni, mert csap nélkül át nem veszem.

De továbbra is azt tapasztalom, hogy mindenki maximálisan korrekt, mégha néha van bepróbálkozásszerű érzésem, a végén megoldanak mindent.

Egyedül U. úrral nem vagyunk kibékülve, de asszem ezt ő is sejti az elmúlt két és fél hónap alapján.