nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.13 0 0 2287

F.Ági, hát, ez a nekifutásos ölelés, hogy is mondjam, láttalak hozzá nagyon mosolyogni, és ez az egész így együtt nagyon jólesett, KÖSZI!!!!! Meg az is, hogy Pista bácsi jól van, komolyan, nem múlik el nap, hogy ne gondoljak rá, ha otthon lennék, biztos gyakran bejárnék hozzá. Neki is küldök rajtad keresztül én is egy nekifutásost. Csak aztán túlélje. Bár épp tegnaptól elkezdtem futni (pláne mert a cigit is újra megpróbálom lerakni), nehogy már kövér apja legyen annak a gyereknek.

Azon meg most félóráig röhögtem, hogy Ákos mennyire emlékszik a kezét széttáró szomszédunkra a képröl:) Én láttam, ahogy kergette a sátor körül.

Na, nem akartam én ilyen vihart kavarni Nándi és András körül, csak vicces ejnye-bejnye volt ez, és tényleg igaza is van Andrásnak, hogy ez hallatlan, hogy ez a Nándor nem akarja veletek megünnepelni a saját születésnapját (én mondhatom:))) Na, ezen most vitázhattok egy napig megint tovább.

Örsi, te meg igazán jól nevelt gyerek vagy, meg a Maci is, hogy kiálltok a Papi mellett, akkor is, ha hülyeségeket beszél:)

Sünmami! Te meg mit szólsz, hogy idegen nötöl lesz utódom? Válunk?