roobi2 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1503

Amen VChris! :-)

Abszolute így látom én is. Nincs unalmas perc amit vágással töltök. Élvezem a kreatívitást és előre izgulok a produktumon.

Ajánlom a Premiert a 6.0-ás verzióhoz lehet a computerbooks honlapján kapni könyvet, de könyvesboltban is  megvásárolható "Digitális videózás Premier 6.0 alkalmazásával". Ha ezzel megtanulod - mert egész jól le van írva  magyarul - onnan már gyerekjáték átszokni a Pro változataira. Ebben már real timeban futnak az áttünések és effektek.

Az agyoncsicsázásról igazatok van. Én is csak egyszerü áttünést vagy élesvágást , esetleg élesvágás helyett 5-10 kockás rövid áttünést használok. Csak és kizárólag akkor használom a spec effekteket ha valamit ki akarok emelni ill. annak ott célja van. PL: bonyolultabb főcímkészítés.

Mivel én egy mountenbike-os egyesületben vagyok www.happybiketeam.hu  sokat forgatunk versenyeken, túrák alkalmával. Ez egy igen mozgalmas ás látványos műfaj. Ebben aztán lehet minden használni, hogy elég ütős, fiatalos , pörgős legyen. :-) Ezért is vásároltam egy plusz kis kamerát amit a minidv kamera analóg bemenetére tudok kapcsolni és egészen merész helyekre tudom utána azt helyezni. Bukó, kormány, teleszkóp stb.. Látványos  kis vágóképeket lehet vele eszközölni.

üdv: roobi

Előzmény: VChris (1497)