iityam Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1007

Szia Snorkilla!

Igen a fak. programok húzósak, mi Kairóban voltunk mint már írtam, fejenként 95 dolcsi, és a gyerekeknek is ennyi volt. De hát ez van, ezt tudtuk előre is. Taxival nem tudom mennyiből jön ki, mi az idegenvezetővel voltunk. Kíváncsi leszek, mikor fog végül is menni a repcsitek, tudod írtam, mi amikor kimentünk a megadott időpontra ahhoz képest is  egy órával később indultunk. Az eredeti 23,20-hoz képest végül is 20.20-kor szálltunk fel.

A fak program árából itt alkudni nem lehetett. Voltunk még delfináriumban, az 20 dolcsi volt fejenként, a Kairói múzeumban pedig a múmiák terméért még külön kelett fizetni, felnőtt 40 font, gyerek 20 font.

A repülőn természetesen volt kaja, több mint 3 óra az út, ilyenkor adnak enni.

A párod meg csak gyakoroljon, eszméletlen az  a látvány ami a tengerben fogadott, már amikor befelé mentünk ott is gyönyörű szép nagy halak úszkáltak a lábad mellett, tényleg nagy élmény. MÉg teknőst és delfint is láttunk.

Na szóval mégegyszer jó nyaralást, már mindjárt itt a péntek. MI is pénteken mentünk, ja és tényleg, Jordániába is az a gép ment, de hála istennek először Shamban szállt le, csak utána ment Aqababa. Remélem minden jól sikerül, és szép szállodába mentek, ha esetleg a Holiday Inn-be írd majd meg légyszi milyen, mert mi oda fizettünk be, de nem kaptunk szobát és átvittek a Dreams Beachba.

Előzmény: Snorkilla (1004)