csiricsi
2004.08.11
|
|
0 0
1005
|
Kedves Snorkilla,
60 rugó szerintem bőven! persze attól függ mit akartok vásárolni. Mi apróságokat vettünk ajándékba de 8 főnek, valamint vettünk egy sheesa-t (vizipipa) és +negatívot,meg Hi 8-as videokazit. Ezenkívül egy csomószor beültünk idogálni és pipázni. Nembeszélve, hogy ez az összeg tartalmazta az összes baksist+jobb szoba baksist is! Ja és benne volt egy egésznapos búvárhajókirándulás 30$. Szóval mindez 2 fő részére!!! 120.e forintból tevét is hozhatsz... Szerintem nem nagyon szükséges átváltani, mindenhol elfogadják, az $ és € -t, sőt! Visszaadnak $ és € is. Mi vettünk ki kártyával egy kis pénzt az is jól műxik és közép áron (kezelési költség gáz..) Mi ketten két bőrönddel mentünk 20kg/fő (/bőrönd) a megengedett, a két bőrönd össz: 52 Kg volt. adtam 4 €-t a check in arcnak és mintha mi sem történ volna...nyomta tovább a cuccot. Egyiptomban pénzzel MINDENT!!! Bőrszíntől, érzékenységtől függ a naptej. Én elég érzékeny vagyok. Első két nap 40-es faktorral nyomtam, aztán fehérebb lettem mint induláskor, utána levettem18 faktorra és az egésznapos búvárhajón egyszer kentem magam: most hámlok a leégés után 1000-rel. Feleségemnek meglepetés volt az út, úgy tudta, hogy horvátországba megyünk. Bepakolt 4 pulóvert!!! Én modntam neki,hogy nem kéne és ki is vettem 3-mat. Nem használtuk... Egésznap fürdőruha!! Persze az étterembe intelligens ember felvesz egy könnyű hosszú nadrágot. Egy hapsi beakart jönni az étterembe félmeztelenül: rögtön visszafordították.
Na ennyi egyenlőre.
CSiri |
Előzmény: Snorkilla (1000)
|
|