iityam Creative Commons License 2004.08.11 0 0 1002

Szia Snorkilla!

Mi négyen voltunk (2 gyerekkel) félpanziós ellátással. HOgy mennyi költőpénzt elég, attól is függ all inc. vagytok-e befizetve. Mi mint már írtam félpanzióval voltunk, tehát vettük az innivalót, a gyerekeknek a jégkrém, egy-egy pizza stb., de mi kijöttünk a napi 5.000.-Ft-ból. Ez persze csak az enni-innivalóra értendő. Szóval attól függ mit akartok vásárolni, végül is a pénzt haza is lehet hozni. MI váltottunk fontot is, igaz mindenhol elfogadták a dollárt is, de volt olyan hely amikor fak. programon voltunk ahol apróban kellett fizetni, pár fontot ott jól jött. A boltokban is lehetett dollárral és fonttal is fizetni, átszámítják és azzal fizetsz amivel akarsz. Naptejet 20-at vittünk, de már volt elég jó alapszínünk, a fehérebb bőrű vagy nyugodtan vigyél ennél magasabb faktorszámút, nagyon erősen tűz a nap, nagyon sokat komolya leégtek a parton. Velünk jött egy srác vissza a repülőn, vastagon fehérlett a válla a krémtől, és még az inget sem tudta felvenni, úgy megégett. Szóval ésszel kell csinálni, 45 fok nem semmi, fújdogál a szél, észre sem veszed és már megsültél. MI kentünk magunkat mindig nem is égtünk le, viszont nagyon klassz szinünk lett. MI nem vittünk hosszú nadrágot, csak mindegyikünk egy halásznacit, ami vékony anyagból van, olyan fél lábszár középig érőt, még a pólóban is majd megsültél. Szóval meleg ruha nem kell, éjfélkor is 35 fok volt, de ha menni akartok olyan helyre ahol nem illik a nagyon rövid és kivágott ruha, egy vékony halásznaci és póló megteszi. HOzzáteszem mi nem jártunk ilyen helyen. Remélem valamit tudtam segíteni, ezek csak az én személyes tapasztalataim.

Szia, egyébként mikor utazol?

Előzmény: Snorkilla (1000)