Na itt vagyok már látom kicsit megbolydult a forum sokminden miatt.:-)
Elöször is a 3:20 nem marad vezető nélkül!! Csak el kellett utaznom de már itt vagyok.Öcsém épp szinészkedik a szigeten Andráske meg dógóz.
Szóval a tábori találkozó időpontját holnap egyeztetem Pista bácsoival aztán felteszem a fórumra de szerintem kaptok értesítést otthonra is.Figyelembe vesszük az eddig beírt javaslatokat!
A címlistát is megnézem holnap és a sorsa is eldől majd.Ugy értem ha lehet szédküldjük.
Ádám! Olyan büszke vagyok rád hogy ennyi Sünös és Botkormányos között álltad a sarat!! Küldöm a címem ha már felvállaltad az összegyűjtést! S ha gondodolod feléneklünk Andrással 1-2 dalt egy kazira hogy reggel ne kellj fel hiába.S Evelin is örüljön..:-)
Zozo! Minden legyen a videon persze,a könyvtárba lerakjuk megörzésre aztán onnan aki akarja átveheti.A Zsuzsi felvétele is hasonlóan elérhető lesz de még nem biztos hogy átvették.Majd intézkedünk ez ügyben is!
Örsi! Nem baj jó helyen van a cd, még szerencse hogy kazettán tudom hallgatni:-) Ha szeretnéd a borítót is hozzá szövegekkel szólj!Fórumon kívül lebonyolítjuk:-)
Nos holnap megpróbálok konkrétumokkal jelentkezni.
HÁROMÓRAHÚSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!