Zsolta dCi Creative Commons License 2004.08.10 0 0 9490

vagyok :)

gondoltam beírok pár sort a rég nem látogatott fórumra :)

ugye megnyugodtak a kedélyek elmúlt az új kocsi körűl kialakult izgalom, minden megy rendben hál isten nem jelentkezett eddig a 3700km alatt semminemű probléma és remélem nem is fog. Ugye ilyenkor az ember kicsit lustább mint én is nem sűrűn látogattam a fórumot, de ma gondoltam írok (mint kiderült emlegettek is ;) mivel ma szerelték be a riasztót itt pestszlörincen 40k ét egy ceasar 215u-t+ultrahangos érzékelő+rablásgátló+még 1 rejtett kapcsolós indításgátló röpke 1:30-2h alatt.  teljesen ok a riasztó már csak a motortér lezárását kell megoldanom. Mot megyek balcsira 1 hétre nyaralni remélem jól fog vizsgázni a kocsi

a fogyasztásról:

elkezdtem neki bátrabban nyomni a fogyasztás is bátran felment 5L-re :)  bár ez elég húzós tempónál jön csak össze ugye a reggeli 100-130as tempó agresszívabb előzések+klíma  megteszik a hatásukat.

engem ami kicsit zavar ha nem megy a légkondi és bekapcolom a külső keringetést kicsit fülledt áporodott levegőt nyom be hiába kint nem az van, ez mitől van?

ja egyébként üdv minden régi és új thalicskásnak :)

kérdés: érdemes visszaolvasni azt a 2-4 hetet, történt valami ? új megoldások? események? hibák? stb? azért nagyjából átfutok a sorok közt :)

Előzmény: dohonyiz (9485)