hakos Creative Commons License 2004.08.10 0 0 251
en is mar bekoltoztem, szinten fel ev kesessel. A Kalozt nemigen erdekli a kotber, megmondta, hogy
a muszaki atadasig hajlando fizetni, nem pedig a kulcsatadasig. Vilagos, hogy
nem sietett odaadni a kulcsokat. A muszaki atadast mindenkinek sietve lezavartak, egy honappal a kotbermentes
hatarido utan, utana semmit nem csinaltak meg. Minden maradt a regiben, en
hajtottam ki a javitasokat a sajat zsebemre. A kivitelezonek, Harcon, van nehany rendes embere
a sok szelhamos kozott, azokkat le lehetett targyalni, hogy jojjenek, csinaljak.
minden muveletre igy is heteket kellett varni.
Nagy tema ez, sokat fotoztam en is a hibakat, hulyesegeket, lassan osszeall egy jegyzokonyv.
A padloban hianyoznak a lefolyocsovek, a furdoszobak eseteben nem egy helyrol hallottam mar
hogy a kadbol az alattuk lako nyakaba megy a viz. Mi is haromszor aztunk, talan ezert, talan masert.
Ezt biztosan nem lehet tudni.
A beruhazo elvarja, hogy fizessuk ki a hatralekot, de nem siet rendezni a nekunk visszajaro penzt.
Most azzal szorakozik,hogy addig nem tudjuk megalapitani a tarsashazat, amig ki nem fizetjuk a
lakasok utolso reszletet es a garazsokat. Utana meg nyilvan szarik bele, hogy nekunk fizessen.
Nehez megerteni, hogy neki ez miert jo. Annyi penzt beszedett, hogy abbol mar tenyleg lehetett
volna rendes lakast csinalni csalas nelkul. De valamiert megse ezt valasztotta. 20-30% arressel dolgozott,
azt hazudta, hogy ezek luxuslakasok, kozben a kivitelezovel berakatta a legegyszerubb cuccokat,
gagyi csapot, gagyi ventillatorokat, olcso keramiat, olcso villanyszerelesi anyagokat,
noname szanitert, es igy tovabb. Es akkor meg kesik is honapokat, nem szamol el, szivatnak minket.
A lakasokhoz nem jar a szamozas az ajtora, nem adnak kapukulcsot, nem adnak postaladat,
sporoltak a kerites labazat kivitelezesekor, mit irjak meg?
Kivancsi lennek a harmadik, most epulo hazra, hogy ott a Kaloz beruhazo? Ugy halottam, hogy ott mar nem.
Azt igertek-e, hogy a csaptelep Grohe lesz? Es valoban azt raktak be?
Valaki tud valaszolni?
udv

Előzmény: TÜNDÉr (250)