Szababa Creative Commons License 2004.08.10 0 0 3959

Én a Rex Williams-be járok. 4 asztal van, amelyek tök jók sőt tegnap szétszedték mindet és újból építik teljesen. Lyuk kiképzéseket megcsinálják mert sajna időnként kivágja a golyókat, új posztót kapnak (Strachan 6811, ami a vb-n is volt most!), lesznek új golyókészletek (Aramith Crystalate, ld vb szintén) Ezenkívűl a tulaj féléve beruházott egy golyótisztító gépre amivel gyönyörűen ki szokták időnként polírozni. Szerintem már most is, de szept-től mindenféleképpen csúcs klub lesz. Ja és nincs zene, meg cigizés, többnyire csend van csak 1-2 majom hangoskodik időnként. Szept-től egyébként lesz egy klub liga, ahová szeretettel várunk mindenkit. A részleteket majd kirakom az rwsnooker.uw.hu-ra.

Elem utcát, Gold Crown-t ismerem, de nekem túl zajos és cigifüstös. Újpestre néha elmegyek a hivatalos versenyekre is, a magyar versenyzőket is ismerem, bár már rég voltam ott lent. Kicsit szégyen, hogy a magyar szövetség olyan körülmények között tartja a hivatalos ranglista versenyeket. Talán több figyelmet kéne szentelni ennek a sportnak (free.x3.hu/snooker)

Olyan 4 éve játszom, hetente 2-3x. Imádom a snooker-t, gyakorlatilag egyetlen hobbim. Van egy csomó videóm meg könyvem. Break: 55-56-57-es 1-1x egy "edzőmeccsen" egy 43-as meg Újpesten vmi versenyen tavaly; "lineup"-ból :) meg egy 72
Ha gondoljátok tényleg játszhatunk vmikor ha van kedvetek. Majd magánban keressük egymást, hogy ne itt off-oljunk.