tehtube
2004.08.09
|
|
0 0
888
|
Helló! Zenészember számára lexebb kotta a szünetjel. De a hétvégén volt egy Sárvár és egy Fészkesfehérvár. Sárváron ráadásul kiment a VK7-es. Épp akkor csak úgy buliból elhozta Hargitai szaktárs az új céikszhármasát. Hátt ennél jobbkor nem is jöhetett volna. Ezer ember előtt. Az biztos hogy a VK-mat el nem cserélném cx-re nagyon sok okból. Másnapra megcsináltam. A trafó csavarjai a szállítástól és a súlytól kilazultak, kicsavarodtak és a trafó leesett a fémaljra. Bekapcsolásnál meg biztosíték azonnal ki az egész nagyszínpadon. Visszacsavartam és kész. A fehérvári ismét azzal ment hiba nélkül.
De az A100.................................magömlés. Egykis szünet, feltöltődés jót tesz. Mindjárt új hanxínek, beállítások, új, rádióból hallott számok, új élvezet. Pl. Csodapisti számai is nagyon kellemesen szólnak vala. Amióta megvannak az igazik, mert M3 is volt, azóta nem hallgatok Purplét, mert azt nem nagyon jó így kompletten magában játszani, meg nem elég dallamos. Megvan tőlük minden, meg annál több is, vagy 70-80 féle de lassan kinövök belőle. ELég volt25 évig. Ha Lord is megunta, én miért is ne? No jó, az első korszakuk számai királyok. Ha játszom tőlük 3 manuálon persze akkor Hush, Hey Joe, Wring That Neck, Anthem, Blind - áthanxerelve orgira, mert digizongi csembalóján, zongiján triviális, Lalena, és April.
Ezeket élvezet játszani, igaz otthon már nagyon unják. KarnEvil is javallotta ne csak műszaki dolgokról beszéljünk. Nekem nagyon bejött, javaslom másoknak is hogy a Booker T Green Onions számát ne két kézzel, hanem lábbal és a jobbkezet balkézzel játszani, mert akkor ez a blúzkör végig folyamatosan mehet és a jobbkéz játszatja a gitárt, orgonaszólót. Szóval virga a javából. Ez talán a legismertebb, legjellegzetesebb Hammond riff. Hajrá!
Ja, az orgia MÉG megvan, de többen is zaklattak miatta nyaralás alatt is.
Üdv. |
Előzmény: jon lord (887)
|
|