Igen, egyrészt kárpótol a tenger, másrészt az érdekes és merőben más kultúra. Én pl. nagyon jól éreztem magam Old Sharmban is, a bazárban. Nagyon érdekesnek találtam, hogy ők valóban így élnek és jó, hogy ezt láthattuk. Volt akinek nem tetszett, de én úgy gondolom, hogy ezt is látni kell a csili-vili bazárok mellett. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó mindent sokkal olcsóbban lehetett ott beszerezni.
Nekünk semmi nyavalyánk nem volt szerencsére, a gyerek gyomra is jól bírta, pedig még hajón is ettünk. Szóval ezért írtam, hogy bosszantó volt ugyan az Ágika bénasága, de mindent kárpótoltak az élmények. Másrészt pedig meglepett, hogy egy ekkora utazási iroda egy ilyen szerencsétlen nőt alkalmaz. Nekünk eddig csupa jó idegenvezetőink voltak. Mondtam is, hogy ide egy Mónika (Tunéziában volt idegenvezetőnk) típusú nő kellett volna. :o))))
Szóval minden összevetve szuper jó volt a nyaralás és nagyon-nagyon szívesen visszamennék, mert ez az a hely, ahol kevés volt az egy hét. Remélem jövőre is összejön majd egy egyiptomi utazás, persze nem pont ide, hanem valahová, ahol még nem jártunk!!! :o)))