először is köszönöm a megjegyzéseidet. nagy vitát én sem akarok, már ami az indulatokat illeti, de azt nem bánnám, ha pár ütésváltás után lenne valamiféle megállapodás a végén.
az udvarias figyelmeztetés. Csak halkan kérdezem, mikor? Az alatt a fél másodperc alatt, mikor fogod, hogy mindjárt elgázol, vagy az utána következő fél másodperc alatt, a satufékezés közben? Utána már nincs tovább, elment. Sikerült már valakinek ez az udvarias dolog a gyakorlatban? (Maga a történet nem szükséges, de meglepne, ha bárki azt írná, hogy ő bizony rendszeresen megtalálja ennek a módját.)
aki a kresz betartását elvárja, na az nem én vagyok, hanem egy tőlem erősen különböző valaki, a rendőrbácsi. Én az általad is helyeselt elv szerint, számítok rá (inkább: biztos vagyok benne), hogy nem kapok elsőbbséget. Sőt, én abból indulok ki, hogy még csak észre se vett senki, láthatatlan vagyok, ez az abszolút biztos techniq.
az angol nőcinek nagyon tetszik a gondolkodása! a piroslámpa egy biciklis számára egy hatalmas stoptáblának felel meg. :)