Igen, elsosorban en is ebben latom a problemat, hogy a dolog illegalis volta miatt, mindenkinek innen-onnan kell beszereznie az informaciokat, es foleg kezdok reven neha hajlamosak hallgatni, 1-2 "nagyhangu" egyenre. Most nem antireklamot csinalok a topicnak, de ezert nem tartom jo dolognak a forumokrol beszerezni az infokat. En meg mielott barmilyen komolyabb dologba belevagok eloszor jopar helyen korbenezek, megkerdezek embereket(szakertoket is=nagyon nagy darab "gyurosok"+orvosok), merlegelek stb.
Raadasul a kezdoknel fenn all a veszely, hogy latnak vkit aki vmivel nagyobb naluk es hallgatnak ra. Emlexem en is amikor meg a foci mellett elkezdtem es nagyon vekony voltam, akkor is felneztem 1-2 emberre, akiket azota mar "lehagytam". Es mindezt meg cucc nelkul. Akkor dontottem el, hogy csinalni fogom, amikor kozel 20 kilot fejlodtem masfel ev alatt , es elkezdtem gondolkodni a versenyzesen. Igy allok most az elso kura elott, igaz nekem ez qrva draga lesz, de az egeszsegem erdekeben hajlando vagyok penzt kiadni.
Ja es semmi nem helyettesiti a megfelelo EDZESt, az ETKEZESt es a PIHENESt. Ezert nottem meg viszonylag nagyon naturalba, masok szentul meg voltak gyozodve rola, hogy en koxolok.
innen mar egyenes johetne az a tema, hogy ne a kulvilag erdekeljen (vagyis en egyes gyakorlatokat kisebb sullyal csinalok mint pl. nalam kisebb egyeneknel, azert mert azzal erem el a jobb eredmenyeket celjaimhoz), szoval mindig a szabalyos vegrehajtasra kell figyelni, stb.... ez nagyon hosszu es mar egy masik tema.
Egyebkent tudom ajanlani Daniel Gray: X-Files 2003 konyvet mindenkinek, akit erdekel a tema (kox). Csak azert, hogy ne a teljes sotetsegbe ugorjunk fejest.