macskó Creative Commons License 2004.08.09 0 0 643

Szia Tünde, Studios és többiek!

Újra itthon! Milyen érzés dolgozni? Én mindjárt meghalok. Mi is most jöttünk haza, mármint pénteken, Tündéékel egyszerre voltunk kint. Nekem nagyon tetszett az egész szálloda, szerintem nem volt vele semmi gond. Nálunk is volt olyan, hogy nem volt víz, de szóltunk a takarítós csajszinak és két perc múlva már folyt is a víz. A kajákkal szerintem nincs gond, én kifejezetten élveztem, hogy másmilyen ízük van, mint az itthoni kosztnak. Bár az utolsó nap én is elkaptam valamit, de szerintem ez normális reagálása volt a gyomromnak a másfajta fűszerekre. A snack-ezést mi is sokszor kihagytuk, csak néha ugrottunk be egy falatért. A pizza nem volt olyan szörnyű, bár nem tudom...én nem foglalkoztam ilyen mélységig ezekkel a dolgokkal. Jól mondtad Tünde, aki akarja, az jól érzi magát. Fura volt olvasni a véleményeket előző levelekből a Robiékról. Velünk nagyon rendesek voltak, még pénzt is adtak kölcsön, amikor elveszítettük a dínárunkat. A szobánkkal sem volt semmi gond, szép volt, csendes helyen volt. És tényleg jöttek minden nap takarítani. A légkondi nagyon klasszul működött, olyannyira, hogy esténként ki kellett nyitni egy kicsit az erkélyajtót, hogy bejöjjön egy kis meleg. Az animátorok tényleg pörögnek egész nap, de mi nem vettünk részt ezekben a mókákban, inkább lementünk fürdeni a tengerre. 30 fokos volt, legalább. Este szintén adtak műsort az animátorok, kb. 11-ig. Minket csak az zavart ebben, hogy volt olyan nap, amikor annyira ki voltunk dőlve, hogy lefeküdtünk volna már 9-10 körül, de ment a zene és nem tudtunk aludni. Szerencsére hozzánk nem hallatszott el annyira, de a párom a legkisebb nesztől sem tud aludni. Az egyik házaspárnak, akikkel megismerkedtünk, az erkélyük pont a színpadra nyílt, úgyhogy szegények még hajnal 2-kor is hallgatták az animátorok gyakorlását másnapra. Mi nem fizettünk be semmilyen fakultatív programra, már bánom, mert azt mondják a hajókirándulás csodálatos volt. Matmatába elmentünk egy tengerparti árussal (ő vitt el minket a kocsijával), Alidnak hívták. Nagyon rendes volt, még meg is ebédeltetett minket, állandóan vette nekünk az ásványvizet és összesen 50 dínárt kért. Még kaptunk tőle ajándékba kristályokat meg mindenféle szép dolgot. Szóval szuper volt. Nagyon sajnálom, hogy sokatoknak nem sikerült valami jól ez a nyaralás, mi nagyon jól éreztük magunkat. Én legközelebb is szívesen mennék a Kartaghoval, de nem a saját tapasztalataim miatt félnék, hanem amiket ti írtatok. Remélem legközelebb nem lesz gond és mindenkinek szuper lesz a nyaralása.

Tünde! Még egyszer köszönjük szépen a segítségeteket!!

Ha van valami kérdés nyugodtan írjatok!

Előzmény: tunderke13 (642)