Sziasztok!
Megérkeztünk, minden szuper volt, leszámítva az idegenvezető bénaságát. Valóban csoda, amit az ember egy egyszerű sznori szerkóval láthat.
A szálloda szerintem sem volt öt csillagos, de ez különösebben nem zavart, mert nem sok időt töltöttünk ott.
Nekünk tetszett a Tiran szigeteki hajókirándulás (Lighthouse szervezés), lehet, hogy csak azért, mert elvarázsolt a Red sea élővilága. A lényeg, hogy szuper jó hetet töltöttünk el.
Kairóba is elmentünk, nem volt olyan gáz az út, mint ahogyan azt előtte gondoltuk. Igaz, az idegenvezető itt is bénázott, mert hajnali 1.30-as indulásról pont egy órát késett, a kislányom addig a hallban aludt a fotelban :o) Amikor rátelefonált egy utastársunk, akkor azt mondta, hogy sajnálja, de nem tudott ideszólni, mert nincs keret a kártyáján (kedvencem). Viszont a Szfinx és a piramisok látványa itt is feledtette az idegenvezető bénaságát.
nianda: A hajnali hiába kelő én voltam :-( A hangsúly nem a napfelkeltén volt (mert azt már láttuk máskor), hanem azon, hogy direkt úgy kértem a buggy-zás időpontját, hogy ne ütközzön más progival, erre felkelek reggel fél 5-kor és boríték a földön, hogy áttéve délutánra (természetesen már volt más progink). Felhívtam az idegenvezetőt, hogy nem jó az az időpont, erre közölte, hogy akkor menjünk a hazautazás napján. Mondtam, hogy azt felejtse el. Amikor mondtam, hogy minden szabadidőnk foglalt és adja vissza a lóvét, akkor még azt mondta, hogy természetesen. Aztán az esti progi után éjjel 00.30-kor boríték a küszöb alatt...blabla...nem áll módjukban visszafizetni. Na akkor aztán begurultam és rögtön felhívtam Ágikát. Vége valóban az lett, hogy az utolsó nap visszaküldte a pénzünket, plusz azt a pénzt is amivel többet számolt a Tiran-szg-i hajókirándulásra.
De azért ez nem érintett ám annyira érzékenyen, hogy elszúrjam az egész nyaralásomat. Nem fogom hagyni, hogy egy béna picsa miatt rossz szájízzel jöjjünk haza egy ilyen szuper helyről. Sőt, ha jövőre megengedhetjük magunknak, akkor visszamegyünk, csak más helyre.
Viszont az esti Old Sharmot és Naama bay-t tényleg nem szabad kihagyni.
A delfinárium is jó volt, ott is bénázott Ágika, mert elfelejtette lefoglalni a limitált helyeket a delfinnel való úszásra.