tehtube Creative Commons License 2004.08.09 0 0 886
Na jónapot! Nagy az élet itten, úgylátom. Karn Evil kolléga jókat javall. Fogarassy bácsi tényleg már jórégóta letette névjegyét. Érdemes tőle tanulni, meg úgy akárkitől, csak mindig előre..... Esetleg mutathatok én is valamit :-) Érdemes jazzre hajtani, mert "lefelé" kompatibilisebb, mint egy rocker "felfelé" Rhoda Scott minden elvégezhetőt elvégzett jelesre. Magyarországon is azért tartózkodott két évet 1972 táján. Ráadásul vettek neki még egy RT3-ast is, ami most már Cserháti Pityibácsié. Baromi jó lenne egy Hammondos fesztivált szervezni, Rhoda Scott neve biztos teltházat jelentene és neve árnyékában megismertetni a nagyérdeművel még több művészt. Két éve volt Pozsonyban Joey DeFr, miért is ne jönne? De Barbara és a milánói Sam Páglia is realitás. Ennyi már több is a jóból. Tenisz vegyespáros. Leon a Kuypers meg végképp nem hinném hogy lerabolna minket. Jimmy bá' azért volt a Millenárison, mert az egy nagy hangár, felteszem hogy viszonylag olcsó is. Meg jó helyen van. Kongresszusi központ, Erkel színház szintén befutó lehet. Kétezer fő csak befér. Ez a sok fórumos Hammondos jóember garantálná a megfelelő körülményeket hanxerileg. A "szokásos" menü: . fölül: B: 788000007, C3, +3.soft,fast - lassú v. stop les, vagy ohne perc fast les. A#: 808808008. Alul B: 888800000, A#: 007732000. Pedál: 83. És egy kis rugós zengetés az egészre. Én jobban szeretem a komplett lezlit nyakonönteni vele mint csak a külön álló hanxórókat..............üdv.....................
Előzmény: LaurensHammond (882)