Azt modta valami nálam sokkal okosabb,hogy a szűz kéz a legjobb lövő (most a saját szavaimmal mondom el),mert az ember nem számít a hátrarúgásra és a dörejre.Úgy lö,ahogy a nagykönyvben megvan írva.Később ellentart és a lövés előtt becsukja a szemét.Ezért kell szárazon gyakorolni nagyon sokat,hogy rögzüljön a helyes technika.Errre lenne jó a lézeres fegyvernek látszó tárgy
(gyakorló eszköz).
Kb.10 éve a Zsaru Magazin írt egy magyar cégről (már nincsenek meg az újságok,nem tudom melyik),amelyik hatástalanított fegyverből készített ilyet,de ahhoz azt hiszem kellett még számítógép is.Hogy ez melyik cég;fejlesztett-e és létezik-e még,nem tudom.
Nem tudom mennyibe kerül egy felszerelés.A lézerdióda szinte filléres.Fröccsentenek egy pisztolyt,ez is olcsó.A detektor,ami 2 féle lehet (részletezve a 2004.08.09 11:51:09 (350) hozzászólásban) nem tudom mennyibe kerül.
Ha oroszok gyártanak,az gondolom sokkal barátságosabb áron kerül forgalomba.
gvass1
hi, lezeres logyakorlo eszkozok ugyeben nezz el a www.roehm-rg.de oldalra. De imho sokkal jobban jarsz egy legpisztollyal.
Mire gondolsz?A lézeres drágább és fentatrani is drágább?Vagy évek alatt hozza be a légpisztolyt?
És ott van a lézeres esetleges előnye,a moduláris felépítés,tehát kapok pisztolyt karabélyt,puskát,
HA VAN ILYEN.De ha ez nekem eszembe jutott,akkor másnak,akinek a munkája ezzel foglalkozni...