Sziasztok!
Ma jutottam géphez. Pénteken jöttünk vissza a Garden Park hotelből. Igazából nem is tudom, hol kezdjem. Talán azzal, hogy első nap egy kis koszos lyukat kaptunk, de addig jártam le a recepcióra, amíg ki nem cserélték egy nagyon szép tengerre, medencére néző szobára. A kaja... nos nem vagyok egy vállogatós fajta, de legközelebb félpanziót fizetek. Az ízek olyan egyformák, semmilyenek. Már a végén azért vágyódtunk haza, hogy egy jót együnk! Nálunk is mindenkinek ment a hasa már a végére, igazából nem tudom mitől. A szálloda szerintem jó, tényleg! Aki jól akarja érezni magát, az jól is fogja. Kb. 2-szer nem volt vízünk, se meleg sem hideg. A recepción az a szokás, hogy átvágják a turistákat. Nem egy család járt úgy, hogy olyat akartak vele kifizettetni, amit nem fogyasztott. A snackről pedig annyit, hogy minden nap pizza volt (meg ami kimaradt az ebédből), és kb. 4 x 5 cm-es darabkákra vágták és abból kaptál kettőt. Volt rajta egy kis sajt, meg a déli spagettis paradicsom szószból egy kicsi. Azt még senki sem írta, hogy az étteremben macskák szaladgálnak és van amelyik az asztalra is felugrik. A kecskével legtöbbször a recepción vagy a napozóágyak között találkoztunk. Mi próbáltuk poénosan felfogni a dolgot, így már nem is zavart semmi, a kaján kívül. A medencék szuperek szerintem, a csuszdát is használhatja felnőtt is. Az animátorok tényleg jók, de szerintem ahhoz képest, hogy 20-an vannak, a teljesítmény nagyon kevés. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, de alig vártuk, hogy Kőbányán együnk egy szelet pizzát (amit máskor meg nem vennék, olyan rossz), mert annak is több íze volt mint a kinti dolgoknak. A tevegelés tényleg nagyon szuper volt, de mégegyszer nem ülnék fel rá. A szigetről pedig annyit, hogy az egész tiszta homok és nagyon-nagyon gyér a növényzet. Tehát összességében nagyon jó volt a Tunéziai marketing, mert elég semmi az egész sziget. Mindenkinek ajánlom a krokodil farmot. Taxival lehet elmenni egyénileg. A taxi olcsó! 3 dínárért vitt el bennünket. Mi Studios-ékkal mentünk. A belépő 6 dínár és délután 5-kor van etetés. Egy délutáni programnak jó. A szállodában most 1 Eur = 1.515 dínár. Azt hiszem a dollárt egy kicsit rosszabbul váltották. Egyébként a Fanta olyan mint a mirinda, és háromfajta likört lehet fogyasztani, fügepálinka, datolyalikőr és Muscat (vagyis olyan íze van mint a tokaji aszúnak). Rengeteg mindent tudnék még írni. Mire vagytok kíváncsiak? Szeretném ha a végszó azért az lenne, hogy a Garden Park jó hotel és jól éreztük magunkat Djerbán!