Sziasztok. Hétfö hajnalon,máris felbaxtátok az agyam!
Fuuu de ideg lettem! Exembe jutottak a régmult eseményei. Pl az,amikor nagy barátunk wot egy szerencsétlen lány,azt idejárt hozzánk. Sokat dumáltunk,jol éreztök magunkat,egyebek. Kezdett jo és szoros emberi kapcsolat kialakulni köztünk. Aztán ez a lány beleesett egy közös ismerösönkbe. Egyre többet járt hozzá,de mindig csak "azé"... Aztán megkért,h puhatolozzak a pasinál,h annak milyen komolyak a szándékai? Odzkodtam,de rábeszélt.
Hát a pasi azt mondta,h ugyan a csaj neki nem naon kö,me tök beteg is,meg tök hixtis is,meg nyomorék is,meg emondta mindennek is. Hát eléggé kiakadtam töle. Annyira,h emondtam a csajnak azt,h mi a pasi wéleménye rola. Természetesen NEM hitte el,hanem ahelyett,h meggyözödött wolna az igaqzságrol,kérdöre wonta a pasit,aki természetesen hazudott. A wége az lett,h én kewerem a xart!
Aztán megszakitotta welünk a baráti kapcsolatot a lány és mindenkinek kigyot-békát köpködött rolunk.
És persze elkezdtem kapni az sms dömpinget. A Legcsunyábbakat épp Dragotol. Holott fogalma se wot,h miröl szol a dolog! De persze neki is jo "barátnöje" wot az emlitett hölgy.
Na jo,ennyi xerintem elég is a multrol.
Mindettöl függetlenül, szerintem itt egy kicsit tullöwe a célon fogalmaztál kedwes Enhy:
"Persze, ha csak olyanokkal találkozik, mint ti, nem csodálom!"
Nem kéne arra walo hiwatkozással,h ne weszekedjünk,weszekedést szitani!
Szia C6népe. Jo ujra látni téged.)))
Ps. Ja és jo reggelt mki. Jo wot a tegnapi c6 buli.