miramaru Creative Commons License 2004.08.09 0 0 1448

Hát én ilyen Depeche Mode buliban még nem jártam, igazság szerint nem vagyok egy nagy bulizós, inkább kávéházakba járok meg ilyesmi. Mint a sznobok. :D Bár mostanában oda sem, mert nincs pénzem és nem hivathatom örökké meg magam. :/

Na most hogy mondod a refrént, így tudom, melyik az a szám. Kicsit olyan... buzis a hangja annak a fickónak. hehe. .v. Nem mintha azzal bármi probléme lenne. :P

Annak viszont nem tudom, mi az oka, hogy hétfő hajnali 3/4 3-kor Vanilla megy a rádióban (valszeg fiksz rádió lehetett az). Csak lestem. :)

Aha, a hírhedt Illuminati PV. Ottan megmondom neked konkrétan, Közi szemgolyót eszik, Yu-ki kiszívja egy nő vérét, Mana egy láncra vert nővel leszbizik, Kami egy levégott emberfejjel maszturbál, Gackt pedig kitöri egy csaj nyakát aztán megerőszakolja, ebben a sorrendben. :D Hát nem édesek? :DDDDDDDDDDDD

Neked vannak Malice Mizer PV-id amúgy? Vagy legalábbis láttad őket? Összesen 4 van Gackttal (Bel Air, Au Revoir, Illuminati, Le ciel), 3 Klahával (Beast of Blood, Gardenia, Garnet) és 3 amiben nem szerepel énekes, legfeljebb csak a hangja (Shiroi hada ni.., Saikai no chi to bara, meg még valami, de szörnyen nehezemre esik ezeket a japán címeket megjegyezni).

Jah, ha már szóba jött a sznobság... ez a kimono átszámítva nem kevesebb, mint 6 millió forintot ér... milyen szerény összeg... :) (ebből elkávéznék egy darabig XD). De nem ám eszmei értéket mondok vagy ilyesmi, hanem egyszerűen ennyibe került az anyag meg az előállítás... és ezzel nyerte meg Gackt a 2003-as kimono awards-ot (ez egy beszarás, hogy mik vannak Japánban XD).

Előzmény: ba-bylon (1447)