Kedves ugrifüles!
Értem én, de én úgy vélem, lsr maga is tudja, hogy az egész föld szinte összes bibliafordításával szembe áll, csak azért köti az ebet a karóhoz, hogy ne maradjon alul (legalább a maga szemében). Szóval nem hatnak rá az érvek, mert már nem vitázik, ez inkább valami dedó, ilyen értelmes ember nem tenne.
Persze örülnék, ha lsr-rel kapcsolatban ét tévednék, és hajlana saját tévedése beismerésére, és az arra épült dolgok visszavonására. De ahhoz ember kell, hogy ha konstruál egy rendszert, amiről kiderül, értéktelen, hogy ezt belássa, ha egyszer megcsinálta. A többség bizony védelmezi akármilyen butaságát körömszakadtáig, ha egyszer belevágott, hogy rá építsen egy sor okoskodást. Gondold el, ha vallást tett felfedezéseiről, vagy miről a Bibliával, Istennel kapcsolatban, és mások dicsérgették, hogy milyen okos, milyen nagyszerű, mennyire Isten embere, és be kéne vallania, Isten ellen, az igazság ellen okoskodott, és vissza kéne vonnia, nehogy valaki miatta megbukna.
Nem véletlenül mondta Jézus a botoltatókról (kelepceállítókról), jobb volna nekik a malomkő...
Nem véletlenül beszélt úgy a bolondokról Salamon, és Jézus bolondsággá teszi a bölcselkedést, és aki ragaszkodik a maga bölcsességéhez, bizony bolond. Lsr inkább egészen megalázza magát, és reméli, nem veszik észre, mily igazságalan.
CSerfa