norzo45
2004.08.08
|
|
0 0
636
|
Sziasztok! összevágtam élményeimet a teljeség igénye nélkül,mert túl sok a hozzászólás és attól félek hogy sokan nem olvasnak vissza: Tegnap/jul 30-án/ jöttünk haza a Djerbáról, okulás képpen leírom nektek a tapasztalataimat ! Indulás - érkezés rendben lezajlott. A reptéren már várt minket a Karthagó helyi képviselölye. Itt közölte az emberekkel hogy kit hová helyeztek át!!!! Nekünk és még 8-családnak sajnos a befizetett Garden Park helyett a Hotel Rais jutott, de megnyugtatott minket hogy semmi gond mert ez szinvonalában sokkal jobb szálloda. Már kezdett gyanus lenni a dolog amikor 50-perc buszozás után a szállodasor utolsó elötti szállódájához befordult a buszunk. És nem is ért csalódás .park helyett kiszáradt növények,és egy igen csak lepusztult belselyü épulet fogadott. Az "idegenvezető"-->Robi flegmán közölte : Ez van ,sajnos az egész szigeten nincs szabad hely. /170-szálloda/ Vagy elfoglaljuk a szobákat vagy kint alszunk a szabadban. De igéri,mihelyt lesz üresedés a Gardenban azonnal átköltözünk. Ebben a pillanatban rontott ki az "ebédlöből" a egy magyar család és hatalmas patália kezdödött. /Ök 2-hétre jöttek, szintén a Garden Parkba voltak Befizetve és persze hogy ök sem költözhettek át semmikor se / Itt szembesültünk,hogy az étel rendszeresen büdös hogy hatalmas csotányok vannak a szobákban,hogy a fürdöszoba-Wc nem müködik.......stb.....stb. Igy utolag ezeket mind alá is támasztom. Mindent egybevetve : SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM UTAZOM A ------> karthago toursal ------- SEHOVA. Még egy kis adalék: Szóval a "szálloda tele volt csehekkel és a kajáért ,tulzás nélkül mondom,megkellett harcolni. Tiszta állatnak érezte magát az ember.Én már a második naptól kezdve csak a sütit és a dinnyét ettem meg, mert számomra a többi undórító volt+kétes a frissesége. Álltalában érdekes módon ha mondjuk sult hal maradt meg ma akkor másnap valamilyen tészta volt bolognai mártásal leöntve és belekeverve sült hal darabok. JA a halat nem pucolták meg pikkelyestül sütötték ki, bél darabokkal. És senki se gondolja hogy ez most vicc vagy a legkisebb tulzás is van benne. Én barom azt hittem hogy majd a "szálloda" 13 órakor nyitó snack bárjában jól tele kajálom magam /nem vagyok egy béldozer 176cm 68kg / ugyanis szó szerint éheztem.Hát a nagy szart, ugyan az az undórító kaja plussz füszerezve 3 azaz három órás várakozásal./rendeléstől számítva/..........................................stb..............stb. egy két kép a "VACSIRÓL"Nem tudom tudtátok-e a Karthago tours egy arab férfi tulajdona aki Prágában él. Az cégnek nem csak magyarországon vannak irodái hanem Szlovákiában,a Cseheknél,Lengyelországban,Ukrajnában, Szlovéniában is. Tehát nem érdekli öket a jó hírnév,van kuncsaft bőven. Egyébként valamikor 10-15-éve alakultak meg, 3arab volt az alapító.Rövid közös munka után nagy összeveszés majd szétválás és igy lett a medina tours plussz a karthago és még egy utazási iroda aminek nem jut eszembe a neve./talán az euro tours?/ Tehát nem mind magyar ami annak látszik.Ezért is lehet az hogy a kinti "képviselö"/de kit is képvisel?/ magasról lesz....ja a te gondodat. A Rais "hotel" egy prospektus alapján eladhatatlan hely, de igy mint egy gyüjtőként használva majdnem telt házas "hotellé" válik .Idegenvezetöink/Györgyike-Robika/azt állítják----> Ök állandóan jelzik Budapest felé hogy nincs hely de az itthoni iroda csak küldi az utasokat a nem létező helyekre...stb ....stb. De ha ez igy van akkor hogyan volt lehetséges 10-12 cseh családnak átköltözni a Gardenbe? Persze a csehek képviselöje ugy üvöltött a Rais fönökével mint az állat. / jogosan / De bármi is az igazság a karthago medina... stb körül az én nyaralásomat jó rendesen elszúrták.Számomra tök mindegy már hogy az itthoni vagy a kinti iroda hibázott !!!Pusztán csak azt szerettem volna leírni hogy ez nem egy egyedi eset volt hanem bevett gyakorlat. |
|