mos
2004.08.08
|
|
0 0
64
|
Orbán márcsak azért sem tudná elutasítani a liberalizmust, mert a posztkomcsi kormánynak vajmi kevés köze van hozzá. Többre tartom ezt az eszmét, mint hogy Megyóék jussanak róla eszembe. Azt amit a médiaértelmiség egy része ért liberalizmuson, én is elutasítom:
Dadus szokta idézgetni a "liberális" programot. Tanulságos :D
"acontrecourant Téged az érdekel, ami beépült a kormányprogramba. Hát akkor ne tőlem kérdezd, én nem vagyok kormány.
HAME Ez igencsak gyengére sikerült. Kár. Pedig engem is érdekelt volna a dolog. Ezek szerint te úgy bízol meg az SZDSZ-ben, hogy fogalmad sincs a programjukról és annak érvényesítéséről? :))
Dadus fogalmad sincs a programjukról és annak érvényesítéséről? Én tudom, én tudom! El is mondom ha akarjátok. Igazán rokonszenves ez a tudásszomj. Még a választások előtt a szadi már jelezte mi a legfontosabb itten. Prioritási sorrendben: 1. a zOrbán-kormány leváltása 2. egy erős liberális alternatíva felmutatása A 2. pontról eddig nem derült ki mi is az, pedig vót vita róla rendesen. Mostanában viszont feltünt valami halvány reménysugár, egyre többet emlegetik hogy meg köll akadályozni, hogy a zOrbán visszajöjjön. Lehet hogy ez lesz a megoldás, az erős liberális alternatíva=ne jöjjön vissza a zOrbán. Na most, ez beépült a kormányprogramba is, erről szól szinte az egész.
]HAME Hát igen, ez egy nagyon szép és komplex gazdasági program. :))" |
Előzmény: blackhole (62)
|
|