Jó reggelt :))
Enhykém!!!
Én úgy látom jobbnak,ha inkább nem írok semmit.Több oka is van.Egyrészt nem szeretném magam felidegesíteni.Mert én ilyen vagyok.És megmondom azt is öszintén,hogy nem egy embernek rittam már el a bajom és igy sem lett jobb. Szóval innentől kezdve már rohadtul nincs miről irnom.
Abban viszont teljesen igazad van.Akkor bolondult meg igazán,amikor eljöttem tőle.Bár már kétlem azt,hogy egyáltalán valaha is normális volt.
A másik,amit sokan nem tudnak és talán nem is tartozik rájuk!!! Elek beteg .És beletojik az egész betegségébe ugy ahogy van.Nem törődik semmivel peig elég komoly a dolog.És ha kicsit összekapná magát talán még tudna magának nőt szerezni,vagy ilyesmi.És akkor a betegség sem hatalmasodna el rajta.
De majd a végén kiderül,hogy miattam lett alkoholista és ettől vannak neki az epilepsziás rohamai is.Bár ezt kétlem,mert már elöttem kiderült ,hogy beteg és majdnem felgyújtotta magát,amikor volt egy ilyen rohama.Pontosítok.: ennél derült ki,hogy ő beteg és nem kellene cigarettáznia (amiből napi 4 dobozzal szív) inni stb.
A legutóbbi felülvizsgálaton a doki megmondta neki,hogy vagy a lába repűl a levesbe,vagy egyszerüen megfullad.( a nyaki erei elvannak meszesedve és ha leválik a mész,akkor egyből megmurdel) Nem tok ennél pontosabb diagnózist felállítani sajnos.Hiányzik egy doktori címem.:)))
Szóval gyerekek : tudnotok kell,hogy Elek nem csak egy hazug aljadék,hanem egy szenilis állat is.Lehet ma leírja a cseten valakinek a magáét,de holnap már nem is emlékszik rá.Elfelejti.Mindent elfelejt.És ez is a betegség miatt van.Ez most halál komoly.Én amikor vele éltem mindent tizszer rágtam a szájába.