Enhydra Creative Commons License 2004.08.08 0 0 104

Szóval nem megy nekem ez a HTML-dolog, hiába próbálkozom bármivel... :/ Úgyhogy fogtam magam, és csináltam máshol egy lapot. :)))) MÁR van chat, vendégkönyv, fórum, lesznek képek, internetes munkák ismertetővel, segítséggel, meg sok egyéb. Ha gondoljátok, benézhettek a www.enhydra.gportal.hu -ra. Még nincs kidolgozva teljesen, de az írkálós funkciókat már lehet használni. :))) ÉS NEM KELLETT HOZZÁ SEMMILYEN HTML-KUTYAFÜLE, NNA!!! :)))

Egyébként Huszinak nagyon köszönöm, hogy megpróbált segíteni! (Azt hiszem, nem rajta múlt... :) )

Big! Te meg ne háborogj, nem vagy Te tenger! :))) Ha elsőnek akarsz beírni, IGENIS kelj fel 3-kor! :) Ennyit megér ez a jó kis fórum, nem?! :)

Timi!

Amikor arról írtam, hogy valakiben nagyot csalódtam a chaten, épp Elekre gondoltam. Egyszerűen nem és nem értem azt az embert! Én nem ilyennek ismertem meg! Mekkorákat ökörködtünk régen reggelenkét, nem igaz?! Aztán egyik pillanatról a másikra elment az a csepp kis esze is. Először azt hittem, klón, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez bizony ő... De mi lelte? Kb. akkorra teszem a megőrülését, mióta nem vagytok együtt.

Az pedig, hogy leírod, ami bánt, egyáltalán nem traktálás. Kérdezz meg bárkit, zavarná-e, ha kiöntenéd a szíved. Szerintem senkit nem zavarna, sőt még (talán) tanácsot is tudnának adni.

Aki meg beszól ismeretlenül, kaki rá! :)