fepa
2004.08.07
|
|
0 0
667
|
Köszi a gratulációkat a csapat nevében. Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot.
Kíváncsi lennék a véleményekre. Szvsz megérdemelten nyertünk, de a folytatáshoz többet kell nyújtanunk. Az első félidei támadójátékunk szinte nem is létezett. Jovánczai volt elöl egyedül, általában két vasas védő közé ékelődve várta a labdát, meg se próbált elmozogni tőlük. Igazából a második félidő második felében volt jó a játékunk, Jovánczai és Oláh is jól játszott. A két bekapott gól szvsz védelmi hiba volt, az elsőnél Mező elszámított "becsúszó szerelése". Kicsit korán kezdte, emiatt felszántotta a két pályát. A másodikról az NB1.hu azt írja, hogy Ferenczi az ötösön lefordult a védőjéről, de én a közelében eg védőnket sem láttam. Teljesen üresen állt a kapunk előtt. Azt sem értem, hogy Kardost miért nem játszották meg, amikor sokszor teljesen üresen volt a bal oldalon. Amúgy mikor emberelőnybe kerültünk, ugyanúgy játszottunk mint előtte, csak a védekezésre koncentrálva, kissé bátrabbak is lehettünk volna. Szummázva jó ez a három pont, de a többi csapat ellen nem biztos hogy elég lesz 20 percnyi támadás. De azért grat a fiuknak. |
|