Sárkány,
Klaha nem ANNYIRA fiatal, mint amilyennek kinéz, csak jól tartja magát. :) Szerintem 30 vagy legalábbis ahhoz közelít erőteljesen. Egyébként többen is nyálelválasztunk rá itt szerintem :P
Amit tudni kell róla, mondom is. "Leánykori" neve HARUNA MASAKI, és eredetileg operaénekesnek tanult, de mint a fenti ábra mutatja ez nem jött össze neki. *szörnyen gonosz vagyok, tudom .v. * Még eredeti nevével kezdte könnyűzenei pályáját egy Pride of Mind nevű... hát kicsit ilyen industrialos beütésű együttesben, amit hárman alkottak (a másik 2 tag abszolut de nem lényeg, ők még csak jól se néztek ki), Klaha énekelt ottan. 2 albumuk jött ki meg egy maxi, nekem legalábbis ennyi van tőlük, azt tudom is adni, ha kell. 2000-ben vendégénekesként énekelt a Malice Mizer "Bara no Seidou" című albumán, mivel Gackt akkor már kiszállt / kirúgták (eltérnek a vélemények ezzel kapcsolatban), és így kellett valaki a helyére. A Bara no Seidouhoz készült klipekben még nem szerepelt Klaha, de aztán mégiscsak bevették állandó tagnak és az ezt követő 3 maxin (Beast of Blood, Gardenia, Garnet) szintén ő énekelt, szövergeket írt, sőt a klipekben is szerepelt. Nem tudta viszont azt a népszerűséget hozni már a Malice-nak mint Gackt annak előtte, úgyhogy (valószínűleg nemcsak emiatt, de) 2001 decemberében feloszlottak. A Malice Mizer Klahás korszakából is megvannak természetesen a zenék és a klipek sőt egy koncert is, ezeket is tudom szolgáltatni. Mindezek után Klaha ha lehet mégjobban visszavett eddig sem túlvad stílusából és szólókarrierbe kezdett, amelynek során eddig egy albumot (Nostal Lab) és egy EP-t (Märchen) hozott össze, plusz egyetlen egydarab videoklipet (Scape), ezek immár a popzene kategóriába tartoznak és természetesen ezeket is tudom adni, ha érdekel. Tavaly óta nem erőltette szét magát, persze néha lehet hallani, hogy majd visszatér, de eddig még semmi. Én azért szeretném, ha így lenne, mert tök szimpatikus és kellemes, hallgatható zenét ír. A hagja pedig egyenesen csodálatos.
Amit így emberileg érzékeltem belőle, hogy roppant kedves, visszafogott, nem túlzottan bevállalós típus, de ez nem is baj, mert tényleg az a legjobb, ha a saját vérmérséklete szerint csinálja a dolgokat. Egyébként van felesége, 2 macskája és imádja a pudingot és a playstationt. :)